Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

28

Και ενώ όλοι μετράνε τις μέρες ανάποδα για τα Χριστούγεννα εγώ δεν το κάνω. Έχω διαφορετική αντίστροφη μέτρηση από το μέσο όρο του πληθυσμού. Γιατί Creepy δε σου αρέσουν τα Χριστούγεννα; θα ρωτήσετε, δικαιολογημένα. Λατρεύω τα Χριστούγεννα. Το δέντρο, τα λαμπάκια, τα στολίδια. Τα τελευταία χρόνια στολίζω το δωμάτιο με δικά μου χειροποίητα στολίδια, δίνω κάρτες στα πρόσωπα που αγαπώ(Γιάννα, να μου στείλεις τη διεύθυνση σου και να περιμένεις κάρτες για ‘σένα και τον Ηλία C: ) και τους φτιάχνω/αγοράζω δώρα. Καλά, φέτος θα φτιάξω. Έχω ήδη σκεφτεί τι:
Μαμά= θα της αγοράσω μία ποδιά(μη γελάσετε, λατρεύει να μαγειρεύει) και θα της ζωγραφίσω κάτι πάνω. Για να με θυμάται του χρόνου, που θα είναι ολομόναχη.
Αλεξάνδρα(=κολλητή)= σκέφτομαι να της τελειώσω επιτέλους μια ζωγραφιά που της χρωστάω και να της φτιάξω κάποιο κολιέ ή βραχιόλι ^.^
Βάσω(=αδερφή μου)= σε ένα κουτί θα κολλήσω φωτογραφίες από όλα της τα χρόνια και θα δω τι θα βάλω μέσα στο κουτί :Ρ Ίσως τίποτα που έχει παρατήσει στο σπίτι και το αγαπά πολύ :)
Ελένη= σκουλαρίκι B)
Θάνος= δε λέω τι γιατί θα διαβάσει το μπλογκ κάποια στιγμή και θα το δει -.-
Γιώργος= περικάρπιο :D
Αλλά για να επιστρέφω στο θέμα… Θέλω τις διακοπές. Ένας Θεός ξέρει πόσο, έχω λιώσει στο διάβασμα, έχω σαπίσει πραγματικά. Τουλάχιστον ανταμείβομαι, σχετικά. Τα πάω παντού πολύ καλά (: Όμως θέλω τις διακοπές. Θέλω να ξυπνάω 8 και 9 αντί για 7, θέλω να μην έχω φροντιστήριο για 2 βδομάδες. Θέλω να μη διαβάζω τόσο ασταμάτητα πολύ. Και θέλω να πάω εκεί. Στην Κωνσταντίνα, γνωστή και ως Creep. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που επιθυμώ τόσο τα Χριστούγεννα.
Αν πάω, θα πάω 27, οπότε στην αντίστροφη μέτρηση που έχω κάνει στο μυαλό μου έμειναν 28 μέρες. Γκαντ, θέλω τόσο να τη δω. Μου έχουν αρνηθεί, μου έχουν απαγορεύσει τόσες φορές να πάω, λόγω συγκυριών, μετά δεν το επέτρεπα και εγώ στον εαυτό μου. Δε γίνεται όμως να μην πάω τώρα. Δε γίνεται. Μου έχει λείψει. Πολύ. θέλω να τη δω ξανά να γελά και να μιλάμε για τα πάντα και το τίποτα, όπως το καλοκαίρι που είχα τη δυνατότητα να τη δω μόλις δύο φορές, από μία ώρα την κάθε φορά.
Δε…απλά θέλω αυτό. Δε με νοιάζουν τα δώρα, τίποτα άλλο. Δεν πάω πενταήμερη για να πάω Θεσσαλονίκη 27-30/12. Έχω τελειωθεί στο διάβασμα για να πάω. Πρέπει να με αφήσουν, πρέπει. Για να τη δω, να την αγκαλιάσω, να της πω πόσο μου έχει λείψει, πόσο πολύ τη νοιάζομαι, να της δώσω την κάρτα, το δώρο της, τον Kaname Kuran που της είχα φτιάξει για τα γενέθλιά της, για να βολτάρουμε στην πόλη που αναμένεται να γίνει σπίτι μου για τα 4 επόμενα χρόνια, για να δω –επιτέλους- το Μιχάλη και το Σαράντη και τον Ανδρέα και ίσως το Θάνο Μ. και τη Μυρτώ, αν εκείνη έρθει.
Θέλω τόσο τόσο τόσο να πάω. Απλά το θέλω. Ίσως συμπεριφέρομαι κακομαθημένα που το απαιτώ έτσι, ενώ ξέρω πως δεν είναι καιροί για σπατάλη, αλλά μα τη Luna Lovegood, ποτέ δεν έχω ζητήσει κάτι. Ποτέ. Ε, να που ήρθε ο καιρός.
Απλά θέλω να δω την Κωνσταντίνα. Θέλω επιτέλους να γίνει, έστω για λίγο, πραγματικότητα αυτό που ίσως να έβλεπα αν υπήρχε ο καθρέφτης του Έριζεντ. Θέλω να δω τους φίλους μου.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι με ολη μου την καρδιά όλα όσα είπες να τα ζήσεις!! :)

Γλυκά φιλιά <3

Creepy Dreamer είπε...

Ευχαριστώ καλό μου :)
Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

εύχομαι τα χριστουγεννα σου να είναι τα πιο ομορφα:):)

Black Pearl είπε...

Κόντεψα να κλάψω διαβάζοντας την ανάρτηση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω φίλους που είναι μακριά και θέλω να τους δω τα Χριστούγεννα. Αλλά χλωμό.:/

Πραγματικά εύχομαι εσύ να τα καταφέρεις. Το αξίζεις άλλωστε.:)

Φιλάκια!

Rohanne είπε...

Σου 'ρχεται πμ στο ΧΓ με την διεύθυνση :Ρ
Μακάρι να καταφέρεις να τους δεις όλους και να περάσεις τέλεια καλό μου! :*

Creepy Dreamer είπε...

Taerdrops μακάρι και τα δικά σου να ναι μαγικα :D

Creepy Dreamer είπε...

Black Pearl, έλα μπορεί και εσύ να τα καταφέρεις, σκέψου θετικά...:/
Φιλιά!

Creepy Dreamer είπε...

Virgilia, κανονίστε ρε να ρθείτε και σεις κανα 2μερο αν μπορείτε, θα ήταν τόσο όμορφα <3
Να περιμένεις να σας στείλω πεσκέσι που λέμε εδώ, δεν ξέρω πως λέτε λαϊκότροπα εσείς το δώρο :Ρ Αθηναίοι*σνομπ*:Ρ:*

CineFre@k είπε...

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου :D

Η αλήθεια είναι πως σκάλωσα, επειδή στις 27 θα συναντήσω και εγώ κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Creepy Dreamer είπε...

CineFre@k, γουάου κάρμα Ο.ο Είναι τρομακτικό!
Μακάρι να περάσετε καλά :D

Beedle είπε...

Εισαι τοσο γλυκια με ολα αυτα τα δωρα... Πολυ ευγενικο εκ μερους σου. Και Γκαντ, αυτο το "γιατι του χρόνου θα είναι ολομόναχη" έπεσε σαν πετρα που ταράζει τα νερα :Ρ

Ολοι λατρευουμε τα Χριστουγεννα, ειναι οι αγαπημενες μου μερες τ χρονου και αν καταφερεις τελικα να ερ8εις 8α ειναι μια χρυση ανταυγια στα ομορφοτερα Χριστουγεννα μου! Μακαρι Μακαρι Μακαρι να μπορεσεις να ερ8εις... Σ αγαπαμε ;)

Το ρολοι μετραει και για μενα αναποδα... ανυπομονω να ερ8ουν οι διακοπες και επειτα ολα τα μεγαλα γεγονοτα του φετινου Δεκεμβριου...

Να περνας καλα, και να θυμασαι.. Το διαβασμα θα ειναι το διαβατηρειο σου για τν πόλη μας...
Φιλια

Creepy Dreamer είπε...

Beedle, ε μα μονη της θα ναι :/
Μακαρι να ρθω :|
Άντε 26 μέρες ακόμα... :Ρ
Φιλάκια!!!

Creep είπε...

Se Parakalw molis to deis auto na me Pareis thlefwno to suntomotero dunato. Creep.