Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

There is a song that never ends....

Ένα τραγούδι. Αυτό είναι η ζωή. Ένα περίεργο και πολύπλοκο τραγούδι. Γεμάτο ήχους που βγάζουν συναίσθημα.
Κάποιες φορές, φαίνεται ότι το τραγούδι είναι γραμμένο από κάποιον μελαγχολικό, από κάποιον λυπημένο, από κάποιον θυμωμένο. Άλλες  φορές φαίνεται πως ο μουσικός είναι υπερβολικά χαρούμενος, είναι ερωτευμένος, μαγεμένος, ονειρεύεται, ελπίζει, έχει φιλοδοξίες.
O κάθε ένας από εμάς γράφει το δικό του μοναδικό τραγούδι. Συνθέτει μουσική και στίχους, βρίσκει την κατάλληλη ορχήστρα και το εκτελεί. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το τραγούδι του.
Το δικό μου τραγούδι δεν ξέρω γιατί, αλλά μία ζωή ήταν μουντό, μονόχνωτο, πικρό και απαίσιόδοξο. Όμως πρόσφατα συνειδητοποίησα πως το τραγούδι μου έχει αλλάξει. Έχει γίνει χαρούμενο.
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να θλίβομαι. Έχω τις καμενιές στο μσν με τον Πάνο, το γλυκό μου e-γιο που με βρίζει ακατάπαυστα καθημερινά. Και εγώ σε αγαπάω μικρέ.
Με τη Γιάννα απλά πιάνουμε μία οποιαδήποτε συζήτηση και φτάνουμε σε άλλα άκυρα πράγματα περνώντας τέλεια. Οι 3 ώρες στο Mall δεν ήταν τίποτα. Ανέμενε κάψιμο onee-sama το καλοκαίρι XD
Με το Μυρτάκι τι να πω; Είναι λατρεία. Βασικά η Μυρτώ με έχει κάνει το άτομο που είμαι τώρα σε μεγάλο βαθμό. Γιατί όταν συναναστρέφεσαι με ήρεμα και γλυκά άτομα, γίνεσαι και εσύ ένας από αυτούς. Σε λατρεύω γλυκό μου.
Η Κωνσταντίνα. Απλά η Κωνσταντίνα με νιώθει 100%. Λατρεύω να μιλάω μαζί της. Ελπίζω να σε δω σύντομα αγάπη. <3
New additions πλέον. Το Μιχάλη. Καλά οκ από ότι φαίνεται ο Μιχάλης με έχει ψυχολογήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό Ο.ο Οι συζητήσεις με το Μιχαλη μπορούν να είναι πολύ καμένες αλλά και ενδιαφέρουσες. Mη λες ότι σε βαριέμαι. Ξέρεις ότι δεν ισχύει. ;)
Σαράντη :Ρ Οκέι και με το Σαράντη μιλάμε. Πολύ. έχουμε κλείσει 7ωρο. Ο_Ο Λατρεύουμε σαράντη XD
Χαίρομαι που το τραγούδι έχει γεμίσει με μικρά όμορφα πράγματα που το κάνουν χαρούμενο. Πάντα μετά από ένα-δύο λυπημένα κουπλέ έρχεται το καλό κουπλέ. Το αναζωογονητικό.
'Cause every little thing is gonna be all right C: