Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Grades.

Oι δικοί μου δεν παίζει να γίνουν. Πότε ήταν; Ποτέ. Και δεν πρόκειται να είναι. Θα αποτυχαίνω μια ζωή. Πάντα θα αποτυχαίνω. Μια ζωή μετριότητα. Μέσος Όρος πρώτου τετραμήνου 19.3/10. Μέσος όρος δευτέρου; 19 και 6/10.Και τι έγραφε το χαρτί μου σήμερα;
Αποτέλεσμα: ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
Μέσος Όρος: 17,8(ΔΕΚΑΕΠΤΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ) "Λίαν Καλώς"
Έχω ξαναπάρει "Λίαν Καλώς". Βασικά είναι σημαδιακό. Για να προαχθώ από τη Β' Γυμνασίου στη Γ' είχα ένα "Λίαν Καλώς" του 18 και 3/12. Τώρα έπεσα. ΠΟΛΥ. Νιώθω άχρηστη. Έπεισα την καθηγήτρια στο ιδιαίτερο να γράψουμε το τεστ στο Β' μέρος του 2ου κεφαλαίου στην Ιστορία την παρασκευή αντί για σήμερα γιατί πραγματικά με εξουθένωσα το ΣΚ στο διάβασμα και εν τέλει απλά το ηθικό μου έπεσε πολύ χαμηλά για ένα "Λίαν Καλώς". Και για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πληγώθηκα πολύ από Άλγεβρα-Βιολογία. Βασικά, τώρα νιώθω ο πιο ηλιθιος άνθρωπος του κόσμου και ο μαθηματικός έφαγε ΤΟ βρίσιμο, ακόμα και μπροστά στη μαμά μου. Παίζει να τον είπα πάνω από 100 φορές μαλάκα. Πάνω από 100 φορές. Κόντεψα να κάνω μπαλάκι τους βαθμούς μου από τα νεύρα.
Βαθμοί εξετάσεων:

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Θρησκευτικά 19
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 18
Νεοελληνική Λογοτεχνία 20
Νεοελληνική Γλώσσα 18
Ιστορία 20
Άλγεβρα 16
Γεωμετρία 06
Φυσική 06
Χημεία 09
Βιολογία 15.6
Πολιτική και Δίκαιο 19.6

Γαλλικά 19.6
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα 19.2
Αρχές Φιλοσοφίας 19.6
Λατινικά 18.6
ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Αρχές Περιββαλοντικών Επιστημών 13.6

Έχω απογοητευτεί παταγωδώς από τον εαυτό μου. Θεωρώ ικανοποιητικό ότι μου 'κόβει' έστω και λίγο ώστε να πάρω Κείμενα 20. Και Ιστορία, που μόνο 4 αναγνώσεις είχα κάνει όλο το βιβλίο. Χαίρομαι με το βαθμό στα Αρχαία Κατεύθυνσης. Ειδικά με άγνωστο Πλάτωνα, νομίζω ότι είναι κάτι παραπανω από έναν απλό ''αρκετά καλό'' βαθμό. Νομίζω είναι πολύ καλός. Aπογοητεύτηκα με τα Λατινικά γιατί παιδευόμουν όχι μόνο 4 μέρες να τρέξω να βγάλω όλη την ύλη και να μάθω πράγματα που τα είχαμε ενώ ήταν εκτός, αλλά επειδή έχασα το 19 για μία λέξη στην εισαγωγή και επειδή ήξερα ότι το Gallatorum είναι γενική υποκειμενική και ας την έβαλα γενική αντικειμενική. Και επειδή είχα ξεσκίσει τα ρήματα και είχα ξεχάσει να φάω 2 ολόκληρες μέρες για να γράψω αυτό το μετριότατο 18.6. Τουλάχιστον είμαι ακόμα η δεύτερη καλύτερη στα Λατινικά. Φυσικά, πώς θα ήμουν ποτέ πρώτη; :)
Όσο για τα Φυσική-Χημεία-Γεωμετρία δε δέχομαι κουβέντα. Ναι, θα πουν όλοι οι Θετικοτεχνολογικοί, ειμαι το κλασσικό ανόητο χαζό θεωρητικό παιδάκι που δεν ξέρει τίποτα. Ναι είμαι. Είμαι χαζή. Αλλά δ εμε νοιάζει. Όσο για την Άλγεβρα; Μην ξαναξεκινήσω να βρίζω. Ελπίζω να ηρεμήσω. ΑΛΛΑ δεν ανέχομαι να έχει το γραπτό μου πάνω ένα μαλακισμένο 80/100 λες και εγώ δεν είμαι αρκετή για να φτάσω το 85 ή το 88! Γιατί από ΠΟΥ στο διάολο μου κόβεις ρε φίλε; Που έχεις ένα πτυχίο και μου το παίζεις καμπόσος; Πάω 90 από τα λάθη στο iii ερώτημα του 4ου θέματος και το Σ-Λ. Μου κόβεις 10 μόρια από τα 12 που έπιανε το ii του 2ου Θέματος για μία μαλακισμένη ΡΙΖΑ; Λες και δεν ξέρεις τι ξέρω! Δε.θα.κλάψω.εξαιτίας.σου. Δε θα τολμήσεις να με κάνεις να κλάψω. Αλλά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο μου κόβεις τόσο τραγικά πολύ. Ήξερα ότι θα έφτανα το 17 ή στην καλύτερη το 17.5. Προφανέστατα αν έρθω να σε ρωτήσω θα με κοιτάξεις πάλι χμαογελώντας και θα μου πεις δε το άξιζες. Φυσικά. Ένα παιδί της Θεωρητικής που ξέρει να σου λύνει ολόσωστα ένα ολόκληρο θέμα και ξέρει ότι Τ=2π/ω, κάτι που τραστ μι φίλε, η μπροστινή μου που ήταν θετική με ρώτησε πώς πάει, δεν αξίζει ένα γαμημένο 17. Για να έρθω να σου γράψω αυτό το 16  φίλε, έλυσα 100 ασκήσεις μέσα σε ενα ΠΣΚ και διάβαζα μέχρι τα χαράματα της Κυριακής θεωρία, από την οποία παίζει επειδή είσαι τόσο κάφρος, να μου έκοψες 5 μόρια επειδή δεν έγραψα ένα "δηλαδή Ρ(ρ)=0". Σε μισώ. Σε απεχθάνομαι. Με έκανες να κλάψω τελικά.. Κάφρε.
Μισώ τους βαθμούς, τις εξετάσεις, τις κόλλες αναφοράς, τις μπλε σφραγίδες, το λευκό χαρτί που γράφει πάνω με τεράστια γράμματα "ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ". Τα μισώ, τα σιχαίνομαι όλα αυτά. Μα πάνω από όλα σιχαίνομαι εμένα. Ποτέ δε θα γράψω καλά. Σε τίποτα. Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να κουράζομαι, ενώ σταντέ δεν είμαι του επιπέδου Αγγλικής Φιλολογίας ή Ψυχολογίας. Το ΑΠΘ είναι πολύ ψηλά για άτομα σαν εμένα.



When you were here before,
couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so very special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here


I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so very special
I wish I was special
But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh


She's running out the door...
She's running out
she runs, runs, runs, runs...
runs...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here


I don't belong here...