Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Summer...!

Kαι ναι, μετά από 1 περίπου μήνα ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! Όλα τα μαθήματα και τα δεκαέξι έχουν τσεκαριστεί στο πρόγραμμα, καθώς τα έγραψα όλα. Τέλος. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι θα κάνω μία χρονια να δω αυτή την απαίσια μπλε σφραγίδα πάνω στην 4σέλιδη κόλλα αναφοράς. ''Προαγωγικές-Απολυτήριες Γραπτές Εξετάσεις Μαΐου-Ιουνίου''.
Πραγματικά φέτος τα βαρέθηκα και με κούρασαν όλα αυτά. Ειδικά μάλιστα αφού είχαμε 16 μέρες για 16 μαθήματα. Απογοητεύτηκα κιόλας που έγραψα μόλις 93/100 λατινικά. Τουλάχιστον έγραψα 95 ή 96 Αρχαία κατεύθυνσης, με άγνωστο Πλάτωνα, οπότε είμαστε καλά. Η Φιλοσοφία δε με νοιάζει καν XD Αλλά κόντεψα να τσακωθώ με τον καθηγητή των μαθηματικών γενικής. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Οκέι ξέρω ότι έκανα ένα λάθος στο Σ-Λ. Πάω 99 από κει. Μείον 8 μόρια από το iii του 4ου θέματος πάω 91. Και μετά έκανα ένα λάθος που οκέι είναι σαχλό, αλλά δε δείχνει πως δε ξέρω μαθηματικά. Απλά μπερδεύτηκα με τις μαλακισμένες ρίζες γιατί τα θέματα ίσως ήταν ό,τι πιο δύσκολο έπεσε φέτος σε όλη την Άρτα; >.< Λέω εγώ τώρα. Βλάκα. Που με κοιτάς χαμογελώντας πλατιά και μου λες: "Τι 18; Να πάρεις εσύ 18 Αλγεβρα ΓΠ; Με αυτά που έγραψες; Αν ήταν σωστά, ίσως''. Ναι φίλε. Πάνε βρες κάποιο παιδί από τη θεωρητική που να ξέρει να λύνει τις μαλακίες που μας έβαλες και να ξέρει να παίρνει ολόσωστα τους περιορισμούς στου λογαρίθμους και μετά μίλα. Οκέι, πήγαινε με στο 17 για μία λάθος ρίζα. Δε με νοιάζει. Ίσως απλά εξαιτίας σου να χάσω το απουσιολόγιο στην κατεύθυνση. Ξέρεις όμως τι, κύριε Χ.; Θα στην πω, με μεγάλη μου χαρά κιολας μετά το χουνέρι του προχείρου, μπροστά σε όλους τους συναδέλφους σου. :)
Και αφού ξέσπασα για τις ηλίθιες αντιπαιδαγωγικές φετινές εξετάσεις, συνειδητοποιώ πως ήρθε το καλοκαίρι. Βασικά, εγώ δεν πολυχαίρομαι. Φυσικά και δεν κατάφερα να πάω Θεσσαλονίκη. Λυπάμαι Κωνσταντίνα. Θα σε δω τον Ιούλιο λογικά. :Σ Και την τρίτη ξεκινάω με 2ώρο Ιστορία κατεύθυνσης. Συνειδητοποιώ ότι έχω να διαβάσω τα 2 τελευταία μαθήματα του 1ου μέρους του δευτέρου κεφαλαίου. Η αντίδρασή μου;



Aλλά σταδιακά το ξεπέρασα. Θέλω να πω ένα καλοκαίρι είναι. Και μετά άλλοι 9 μήνες. Θα περάσουν και μετά από αυτούς πραγματικά δε θέλω καν να μετρήσω πόσους μήνες θα είμαι ευτυχισμένη.
Και παρότι μέχρι 15 Ιουλίου θα βγαίνω με τον Πλάτωνα, τα Λατινικά, τα Μαθηματικά και τα κεφάλαια Ιστορίας, έχω λόγους να είμαι χαρούμενη που είναι καλοκαίρι. :) Θα πάω Αθήνα να δω την πρεμιέρα. Δε με νοιάζει τι θα γίνει ή ποιον κόσμο θα φέρω ανάποδα, θα πάω. Μετά, θα ρθει η onee-sama και ο Ηλίας!
Θα περάσουμε τέλεια!!!! Θα πάω επίσης κάποιες μέρες στο χωριό μου για διακοπές. Ακούγεται ξενέρωτο, αλλά θα περάσω καλά I'm sure :) Και μετά έχω τόσα σχέδια για πρότζεκς ζωγραφικής αυτό το καλοκαίρι και θα φτιάξω και κάτι σε ένα από τους καμβάδες μου. Κατα αυτόν τον τρόπο ελπίζω να γίνω καλύτερη στη ζωγραφική. Θέλω να πάω για μπάνιο και να περάσω καλά. 
Καλοκαίρι XD