Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Grades.

Oι δικοί μου δεν παίζει να γίνουν. Πότε ήταν; Ποτέ. Και δεν πρόκειται να είναι. Θα αποτυχαίνω μια ζωή. Πάντα θα αποτυχαίνω. Μια ζωή μετριότητα. Μέσος Όρος πρώτου τετραμήνου 19.3/10. Μέσος όρος δευτέρου; 19 και 6/10.Και τι έγραφε το χαρτί μου σήμερα;
Αποτέλεσμα: ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ
Μέσος Όρος: 17,8(ΔΕΚΑΕΠΤΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ) "Λίαν Καλώς"
Έχω ξαναπάρει "Λίαν Καλώς". Βασικά είναι σημαδιακό. Για να προαχθώ από τη Β' Γυμνασίου στη Γ' είχα ένα "Λίαν Καλώς" του 18 και 3/12. Τώρα έπεσα. ΠΟΛΥ. Νιώθω άχρηστη. Έπεισα την καθηγήτρια στο ιδιαίτερο να γράψουμε το τεστ στο Β' μέρος του 2ου κεφαλαίου στην Ιστορία την παρασκευή αντί για σήμερα γιατί πραγματικά με εξουθένωσα το ΣΚ στο διάβασμα και εν τέλει απλά το ηθικό μου έπεσε πολύ χαμηλά για ένα "Λίαν Καλώς". Και για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πληγώθηκα πολύ από Άλγεβρα-Βιολογία. Βασικά, τώρα νιώθω ο πιο ηλιθιος άνθρωπος του κόσμου και ο μαθηματικός έφαγε ΤΟ βρίσιμο, ακόμα και μπροστά στη μαμά μου. Παίζει να τον είπα πάνω από 100 φορές μαλάκα. Πάνω από 100 φορές. Κόντεψα να κάνω μπαλάκι τους βαθμούς μου από τα νεύρα.
Βαθμοί εξετάσεων:

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Θρησκευτικά 19
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 18
Νεοελληνική Λογοτεχνία 20
Νεοελληνική Γλώσσα 18
Ιστορία 20
Άλγεβρα 16
Γεωμετρία 06
Φυσική 06
Χημεία 09
Βιολογία 15.6
Πολιτική και Δίκαιο 19.6

Γαλλικά 19.6
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα 19.2
Αρχές Φιλοσοφίας 19.6
Λατινικά 18.6
ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Αρχές Περιββαλοντικών Επιστημών 13.6

Έχω απογοητευτεί παταγωδώς από τον εαυτό μου. Θεωρώ ικανοποιητικό ότι μου 'κόβει' έστω και λίγο ώστε να πάρω Κείμενα 20. Και Ιστορία, που μόνο 4 αναγνώσεις είχα κάνει όλο το βιβλίο. Χαίρομαι με το βαθμό στα Αρχαία Κατεύθυνσης. Ειδικά με άγνωστο Πλάτωνα, νομίζω ότι είναι κάτι παραπανω από έναν απλό ''αρκετά καλό'' βαθμό. Νομίζω είναι πολύ καλός. Aπογοητεύτηκα με τα Λατινικά γιατί παιδευόμουν όχι μόνο 4 μέρες να τρέξω να βγάλω όλη την ύλη και να μάθω πράγματα που τα είχαμε ενώ ήταν εκτός, αλλά επειδή έχασα το 19 για μία λέξη στην εισαγωγή και επειδή ήξερα ότι το Gallatorum είναι γενική υποκειμενική και ας την έβαλα γενική αντικειμενική. Και επειδή είχα ξεσκίσει τα ρήματα και είχα ξεχάσει να φάω 2 ολόκληρες μέρες για να γράψω αυτό το μετριότατο 18.6. Τουλάχιστον είμαι ακόμα η δεύτερη καλύτερη στα Λατινικά. Φυσικά, πώς θα ήμουν ποτέ πρώτη; :)
Όσο για τα Φυσική-Χημεία-Γεωμετρία δε δέχομαι κουβέντα. Ναι, θα πουν όλοι οι Θετικοτεχνολογικοί, ειμαι το κλασσικό ανόητο χαζό θεωρητικό παιδάκι που δεν ξέρει τίποτα. Ναι είμαι. Είμαι χαζή. Αλλά δ εμε νοιάζει. Όσο για την Άλγεβρα; Μην ξαναξεκινήσω να βρίζω. Ελπίζω να ηρεμήσω. ΑΛΛΑ δεν ανέχομαι να έχει το γραπτό μου πάνω ένα μαλακισμένο 80/100 λες και εγώ δεν είμαι αρκετή για να φτάσω το 85 ή το 88! Γιατί από ΠΟΥ στο διάολο μου κόβεις ρε φίλε; Που έχεις ένα πτυχίο και μου το παίζεις καμπόσος; Πάω 90 από τα λάθη στο iii ερώτημα του 4ου θέματος και το Σ-Λ. Μου κόβεις 10 μόρια από τα 12 που έπιανε το ii του 2ου Θέματος για μία μαλακισμένη ΡΙΖΑ; Λες και δεν ξέρεις τι ξέρω! Δε.θα.κλάψω.εξαιτίας.σου. Δε θα τολμήσεις να με κάνεις να κλάψω. Αλλά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο μου κόβεις τόσο τραγικά πολύ. Ήξερα ότι θα έφτανα το 17 ή στην καλύτερη το 17.5. Προφανέστατα αν έρθω να σε ρωτήσω θα με κοιτάξεις πάλι χμαογελώντας και θα μου πεις δε το άξιζες. Φυσικά. Ένα παιδί της Θεωρητικής που ξέρει να σου λύνει ολόσωστα ένα ολόκληρο θέμα και ξέρει ότι Τ=2π/ω, κάτι που τραστ μι φίλε, η μπροστινή μου που ήταν θετική με ρώτησε πώς πάει, δεν αξίζει ένα γαμημένο 17. Για να έρθω να σου γράψω αυτό το 16  φίλε, έλυσα 100 ασκήσεις μέσα σε ενα ΠΣΚ και διάβαζα μέχρι τα χαράματα της Κυριακής θεωρία, από την οποία παίζει επειδή είσαι τόσο κάφρος, να μου έκοψες 5 μόρια επειδή δεν έγραψα ένα "δηλαδή Ρ(ρ)=0". Σε μισώ. Σε απεχθάνομαι. Με έκανες να κλάψω τελικά.. Κάφρε.
Μισώ τους βαθμούς, τις εξετάσεις, τις κόλλες αναφοράς, τις μπλε σφραγίδες, το λευκό χαρτί που γράφει πάνω με τεράστια γράμματα "ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ". Τα μισώ, τα σιχαίνομαι όλα αυτά. Μα πάνω από όλα σιχαίνομαι εμένα. Ποτέ δε θα γράψω καλά. Σε τίποτα. Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να κουράζομαι, ενώ σταντέ δεν είμαι του επιπέδου Αγγλικής Φιλολογίας ή Ψυχολογίας. Το ΑΠΘ είναι πολύ ψηλά για άτομα σαν εμένα.



When you were here before,
couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so very special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here


I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so very special
I wish I was special
But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh


She's running out the door...
She's running out
she runs, runs, runs, runs...
runs...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin here?
I don't belong here


I don't belong here...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν θα παραμείνω ψύχραιμη... ΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΒΡΕ????????????????????????????????????????????????????????????????????? Όχι δεν παρέμεινα ψύχραιμη :P Τι είναι αυτα που λες???? Έγραψες τέλεια στην ιστορια με 4 αναγνώσεις AND το 18 , 6 ΔΕΝ είναι μέτριος βαθμός!!!έρεις όμως κάτι? Θα συμφωνήσω μαζί σου είσαι χαζούλι γιατί δεν βλέπεις τι έχεις καταφέρει!!!!! Άνοιξε τα ματακια σου καλή μου και δες τι αξίζεις! Πως μπορείς να τα λες όλα αυτα και μετα να λες από μόνη σου πχ για την άλγεβρα ότι τα ήξερες και for God's sake ΕΙΣΑΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ!! ποσοι νομίζεις το καταφέρνουν αυτΟ? Ε??? Αφήνεις έναν ηλίθιο να σε ρίξει ενω ξέρεις ότι αξίζεις παραπάνω. Γιαυτο ναι είσαι χαζούλι! Αλλά μη μου λες τώρα ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις!!!!ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! Ξέρεις τι? Εμένα από την αρχή της χρονιάς μη σου πω από πέρσυ άχρηστη ανεβάζουν άχρηστη με κατεβάζουν όλοι οι μαθηματικοτετοιοι και μου είπε ο φετινός " Τα αγαπάει αλλά δεν τα καταφέρνει" και ξέρεις τι? Οι βαθμοί μου ΟΛΗ τη χρονιά (σε γεωμετρια , άλγερβρα) ήταν μεταξυ 0-10 με εξαίρεση ενα 13. Και πέρσυ στο τελος εγραψα 09 στην άλγεβρα. Φέτος τα είχα παρατήσει τελείως. Δεν είχα ανοίξει βιβλίο όλη τη χρονιά παρόλαυτα κάθε φορά που έρχόταν το μαργαριτάρι στο γραπτό μου έβαζα τα κλάματα. Κάποια στιγμή λοιπόν πείστηκα ότι ήμουν πραγματικά άχρηστη. Δεν θα τα κατάφερνα ποτέ. Λίγο πριν τις εξετάσεις έκανα 4(!!!) μαθήματα με μια κοπέλα και έλυσα όλα τα θεματα!!! Όλα φιλεναδα μου!! Μου ξέφυγε ένα στο τέλος όχι επειδή δεν το ήξερα αλλά επειδή όταν ήρθε να μας δώσει διευκρινήσεις έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε κάτι super για να λυθεί και δεν μπορούσα να δω ότι ήταν πάρα πολύ απλό και να το λύσω. Δεν έχω πάρει ακόμα βαθμούς ( σε λιγες μέρες...) αλλά ξέρεις τι? Πίστεψα επιτέλους. Είδα τι μπορώ να κάνω αν προσπαθήσω! Μη αφήνεις να σε πτοούν καλή μου! Σε παρακαλώ!! Είσαι άριστη μαθήτρια!!! Θα μου πεις που το ξέρω? Το βλέπω! Ακόμα και αν δεν σε γνωρίζω στη real life. PROMISE ME PLEAZE ότι θα αρχίσεις να πιστεύεις σε σενα. Το αξίζεις να δώσεις εύσημα στον εαυτό σου μετά από όλα αυτά και όχι να τον μειώνεις. Μη φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις! Πίστεψε σε σενα και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι και καταστάσεις που δεν ξέρουν πόσο έχεις προσπαθήσει και πόσα πραγματικά ξέρεις! Θα βγεις κερδισμένη πίστεψε με!

Και του χρόνου λοιπόν! Συγχαρητήρια για φέτος και τώρα καλοκαίρι! Μάζεψε δυνάμεις για του χρόνου. Σε παρακαλώ μην ξαναπείς ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν είναι αλήθεια!

Σε φιλώ <3 και sorry για την έκθεση αλλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις.

Pleaze smile ok? <3

Fleur είπε...

*Οκ οκ,και εγω δεν θα φωναξω.*
ΜΑΡΙΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? :P

Οκ,απλα μην κανεις αυτο που κανουν και οι δικοι σου.Οι δικοι σου σε θελουν τελεια,αλλα μην θες και εσυ τον ευατο σου τελειο.
Αν ΕΣΥ νιωθεις οτι πηγες καλα μην σε νιαζει τι λενε οι αλλοι.
Και πραγματικα δεν ανεχομαι να διαβαζω το"Ειμαι αχρηστη".:P
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι αχρηστος.:P
Ο καθενας μας κανει αυτο που μπορει.:)
Μια χαρα βαθμος ειναι αυτός που περασες την τάξη.Δλδ αν τον χρόνου αν δες πας καλα τοσο καλα οσο θες στι Πανελληνιες(χτυπα ξυλο)τι θα κανεις? Θα πας να αυτοκτονησεις? :P :P

Απλα ξεκολλα.:P
Συγνωμη που σου τα λεω τοσο χυμα αλλα προσπαθω να σε κανω και εγω να καταλαβεις πως σημασια δεν εχει να βγεις πρωτος αλλα να νιωθεις καλα με τον ευατο σου.Αν εσυ νιωθεις πως εγραψε καλα στην Αλγεβρα,ας τον το καθηγητη να λεει οτι θελει.;)

Και εγω νιωθω πως αδικηθηκα στα αρχαια φετος αλλο οκ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ.Γιατι ξερω οτι αν ο αλλος ειναι χαζος εγω δεν φταιω.Εγω εκανα οτι μπορουσε και ειμαι ενταξει με εμενα με αυτα που εγραψα.:P

Φιλακια πολλα.:)

Weird Fairy είπε...

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Ξέρεις ότι σε πληγώνει, αλλά εξακολουθείς να λες ότι είσαι άχρηστη! Δεν είσαι άχρηστη! Μάλιστα, είσαι ακόμη πιο ικανή απο όσο νομίζεις! Αν ένας ηλίθιος μαθηματικός σου λέει βλακείες, δε σημαίνει ότι ισχύουν. Αν εσύ ξέρεις πόσο αξίζεις, δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση απο κανέναν.
Οι βαθμοί σου είναι εξαιρετικοί και θα γίνουν ακόμη καλύτεροι αν πιστέψεις στον εαυτό σου.
Κι εγώ πήρα βαθμούς σήμερα και ένιωσα πολύ άσχημα! Τελείωσα την Γ γυμνασίου με ΓΜΟ 18,10. Και ΜΟ στα γραπτά μου ήταν 17,5! Όπως το βλέπεις, 17,5! Απογοητεύτηκα, ενοχλήθηκα και θύμωσα με τον εαυτό μου. Έγραψα καλύτερα σε Βιολογία, Χημεία κτλ. Μαθηματικά 15... ενώ έκανα και μαθήματα ειδικά για τις εξετάσεις. Αρχαία 16 ενώ έκανα και μαθήματα ειδικά για τις εξετάσεις. Και μετά απο αυτά ήρθε η μητέρα μου να μου πει ότι αν δε προσπαθήσω παραπάνω δεν θα πιάσω Ψυχολογία ΑΠθ που θέλω. Και σκέφτομαι ότι αν συνεχίσω έτσι θα καταλήξω να σπουδάζω στη μικρότερη και πιο ασήμαντη σχολή. Αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα προσπαθησω. ΞΕΡΩ ότι μπορώ να έχω έστω 18 ή 19 στον ΜΟ των γραπτών αλλά το κατάλαβα αργά... το κατάλαβα αφού η περίοδος των εξετάσεων είχε τελειώσει και εκείνη την περίοδο δεν ήμουν στα καλύτερά μου.
Πίστεψε. Μπορείς.

Creepy Dreamer είπε...

Sleepless, γουάου. :Ρ Χαρά στο κουράγιο σου για το ποστ.
Βασικά, ξέρω πως το όλο θέμα είναι η πίστη στον εαυτό μας κλπ κλπ, μαθήματα ζεν της ζωής, αλλά απλά είναι κρίμα που κουράστηκα πραγματικά υπερβολικά πολύ και καλό δεν είδα.
Πάντως είναι πολύ θετικό για εσένα που έκανες ένα βήμα μπροστά και πίστεψες στον εαυτό σου!
Και εγώ στην προσπάθεια είμαι και επίσης προσπαθώ να αποβάλλω την τραγικά μεγάλη ποσότητα άγχους που έχω, αλλά είμαι στην προσπάθεια :Ρ
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία. Απλά έβγαλα τα νεύρα μου στο μπλογκ μου. :Ρ

Φιλάκια καλή μου. Και σε ευχαριστώ για υο ποστ :) Με έκανε να χαμογελάσω. ;)

Creepy Dreamer είπε...

Fleur μου οι γονείς μου δε μου είπαν τίποτα. Είπαν ότι πρέπει να επικεντρωθώ στις Πανελληνιες. Ο μπαμπάς απλά είπε πως δεν του άρεσε ο βαθμός στα Λατινικά και ότι ήθελε 20.
Βασικά αν δεν πάω καλά του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω. Μλν θα κλαίγομαι ολημερίς. Ο.ο
Δεν πειράζει για το ''χυμα'' στάιλ με έκανες να νιώσω λίγο καλύτερα :)

Φλερ μου, εσύ είσαι Τρίτη και ξέρουμε και οι 2 ότι διάβαζες πολύ ;)

Φιλάκια.

Creepy Dreamer είπε...

Weird Fairy, δεν είναι και τέλειοι βαθμοί. Μπορούσα καλύτερα.
Εγώ σου είπα καλή μου. Και σωστά να τα κάνεις στο φροντηστήριο, είναι πολλά και είναι και θέμα βάσεων. Ακόμα και εγώ που είμαι πάνω από ένα βιβλίο αρχαίων 6 χρόνια πλέον δεν ξέρω τα πάντα και έχω κάποιες ελλέιψεις. Απλά φρόντισε να διαβάσεις πολύ του χρόνου. C:

Kisses and Meow. *_*

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που σε έκανα να χαμογελάσεις. Όσο για το άγχος θα σε συμβούλευα το περισσότερο να το βγάλεις από μέσα σου!

Υ.Γ: Έχεις διαβάσει το hunger games? Από αυτό είναι το τραγουδάκι πάνω από την εικόνα σου? Το τελείωσα εχθές και τώρα πρόσεξα την ομοιότητα.

Escapist είπε...

Mataku. =\
Καλή μου, απλά δε γίνεται να είμαστε καλοί σε όλα. Κι εγώ στο γυμνάσιο ξεκίνησα από 19+ και τώρα κατέλειξα πάρα πολύ πιο χαμηλά. Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είμαι καλή. Και ας λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν.
Ακόμη, δεν χρειάζεται να πάρεις 20 για να είσαι καλή. Και το 18 και το 17 είναι πάρα πολύ καλός βαθμός. Ξέρω ότι πολλοί καθηγητές κόβουν από παντού, αλλά δε νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να σε στενοχωρεί.=\
Εσύ ξέρεις ότι κάνεις αυτό που μπορείς. Αυτό μετράει. Κι αν ξεσκίστηκες στο διάβασμα και δεν έγραψες καλά...είναι πολύ άσχημο το ξέρω, αλλά κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει. =\

Απλά μην στενοχωριέσαι. =\

Sinner είπε...

Ρε Μαρία, χαλάρωσε. Είναι ανάγκη να σκας τόσο με τους βαθμούς; Κοίταξε, σίγουρα αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου όταν γράφεις καλύτερα, γιατί είναι κάποιου είδους ανταμοιβή, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα σίγουρα! Εσύ επικεντρώσου στα μαθήματα της Κατεύθυνσής σου, αυτά σε ενδιαφέρουν!
όσο για το 16 στην Άλγεβρα, μην χωλοσκάς τόσο. Πάντως από θέμα μορίων, πολύ εύκολα φεύγουν στα θετικά μαθήματα. Ακόμα και η ρίζα που λες, αν άλλαζε κάτι στην παράσταση ήταν ζωτικής σημασίας γι αυτό έχασες τόσα πολλά! Και το δηλαδή προφανώς ήταν σημαντικό για τον προσδιορισμό αυτού που σου ζητούσε συν το λαθάκι σου στο Σωστό λάθος!
Γιατί τέτοια απογοήτευση όμως; Στο ΑΟΘ μια χαρά θα τα πας! 17 πιστεύω σίγουρα!

Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Creepy Dreamer είπε...

Sleepless, ναι είναι το τραγούδι που τραγούδησε η Κάτνις στη Ρου στα άγγλικα.
Ναι έχω διαβάσει όοοολη την τριλογία. :Ρ

Creepy Dreamer είπε...

Escapist, δεν πειράζει...το Λύκειο είναι πολύ δύσκολο.
Ναι αλλά για να πάω Αγγλική Φιλολογία δεν αρκεί το 17 και το 18. :/ Πρέπει να γράψω καλά σε πολλά μαθήματα.

Yay, I'll cheer up :D
Απλά ευχαριστώ που νοιάστηκες :)

Creepy Dreamer είπε...

Sinner, είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε σταδιακά και μέσα σε χρόνια. :Ρ
Ρε, ουσιαστικά μας έλεγε να λύσουμε το Ρ(x)=0 και ενώ το είχα όλο σωστό κόλλησα στην τελευταία σειρά. Ναι, αλλάζει το ΠΟ, αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό λάθος. Ήταν κόλλημα επειδή η άσκηση ήταν παλούκι. :Ρ
Απογοήτευση γιατί απλά Μ.Γ. θα δώσω και του χρόνου. :Ρ

Liz είπε...

Μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου. Οκ, όλοι θέλουμε να πάμε πολύ καλά και να γράψουμε πάνω από 16 στα περισσότερα μαθήματα για ένα καλό μέσο όρο αλλά το να σκοτεινιάζεις τη διάθεσή σου με φράσεις: "Μπουαχαχα, δε θα είμαι ποτέ πολύ καλή αλλά απλά καλή" είναι άσκοπες και με αυτές σπαταλάς πολύ χρόνο.
Κάτσε διάβασε, πείσωμε και πες: "Όχι ρε πούστη μου, θα βγάλω τους βαθμούς και θα τα ξέρω όλα τόσο καλά όχι για εσάς αλλά για εμένα"

Rohanne είπε...

Θα σε βαρέσω, μα τω Βερλόρεν :|
1. Οι βαθμοί χρειάζονται ΜΟΝΟ για να μπεις σε ΑΕΙ. Όσοι σε νοιάζονται πραγματικά δεν θα σε κρίνουν ούτε από ένα βαθμό ούτε από ένα κωλόχαρτο.
2. Έχεις γράψει 19-20 σε όλα τα θεωρητικά, αυτά δηλαδή που σου αρέσουν και σε ενδιαφέρουν. Άρα ΓΙΑΤΙ να χαλιέσαι? Κι εγώ 6 έγραφα Γεωμετρία. ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ? Πού μου χρειάστηκε? Πουθενά. Ούτε κι εσένα θα σου χρειαστεί.
3. Είσαι απίστευτα καλή μαθήτρια για να απογοητεύεσαι. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να απογοητεύεσαι.
Αυτά :Ρ Φιλιά πολλά <3

Creepy Dreamer είπε...

Liz, εσύ έγραψες παντού πάνω από 90, so...
Τέλος πάντων, έχω πάρει απόφαση να διαβάσω. Για 'μενα και για κανέναν άλλον.

Creepy Dreamer είπε...

Timotei, ΠΟΥ χάθηκες; Ο.ο
1.Από ένα κωλόχαρτο όμως εξαρτάται δυστυχώς ή ευτυχώς το μέλλον μου. :Σ
2.Ναι, καλέ, είμαι ευχαριστημένη με τα Θεωρητικά, απλά από Άλγεβρα-Βιολογία απογοητεύτηκα γιατί μπορούσα πολύ καλύτερα. :Ρ
3.Σε ευχαριστώ<3

Φιλάκια καλή μου <3

Arabella είπε...

Βρε χαζοοοοοοοοοοο!
Εισαι καλα; Καθεσαι και σκας για αυτα; Και εγω περσι ειχα βγαλει 17 ας πουμε με πολυ καλα 4μηνα και ειχα γραψει Φυσικη2, Αλγεβρα 6 και Γεωμετρια 5!! Αλλα δε με νοιαζει! Το τωρα μετραει! Βασικα το χαρτι της Γ'Λυκειου! Ενα μαθημα δε θα σε ριξει! Και εγω λοιπον που ειχα 10 στα μαθηματικα εβγαλα στις πανελληνιες 18.314 και απολυτηριο 18,4! Χαιρομαι ομως γιατι θα του πω τωρα "Να τα ηλιθιε που με εριξες"! Αλλα αγαπα τον εαυτο σου, ενα χαρτι δεν καθοριζει την αξια σου, κοιτα να τα καταφερεις στις πανελληνιες κ αυτο μετραει.
Φιλακια!

Creepy Dreamer είπε...

Amaranth, συγχαρητήρια! Τα πήγες ΤΕΛΕΙΑ καλή μου <3
Μπράβο σου!
Ναι βρε, τώρα πάμε βουρ στον πατσά που λέμε και εδώ για τις Πανελλήνιες :Ρ
Φιλια και καλη φοιτητική ζωη xD