Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Στο διάολο όλοι!






Περασμένη εβδομάδα

Μαμά: Πάλι δεν κοιμήθηκες;
Εγώ: Είχα διάβασμα.
Μαμά*αναστενάζει*Να δω τι θα κάνεις στις Πανελλήνιες.
Εγώ: Το σταυρό μου; :Ρ


Την περασμένη Δευτέρα γράφαμε Αρχές Φιλοσοφίας. Πήρα 19.6. Την Τρίτη έγραφα έκθεση για το Euroschola και πρόχειρο Νεοελληνική Γλώσσα. Την Τετάρτη γράφαμε πρόχειρο Περιβάλλον Επιλογής, αλλά πήγαμε περίπατο. Και την Πέμπτη Αρχαία Κατεύθυνσης. Οκέι. Θα το πω. Είμαι ένα μανιακό φρικιό με τάσεις τελειομανίας, ψυχοπαθής σε βαθμό αηδίας, αλλά αφού τα ξέρω, απαιτώ να γράφω τον υψηλότερο βαθμό. Το απαιτώ για εμένα Όμως δεν είμαι super ήρωας. Και ειλικρινά, ήθελα να γράψω αρχαία κατεύθυνσης. Όμως, έκανα δύο λάθη. Ένα λάθος στη μετάφραση μία πρότασης στο άγνωστο και ένα λάθος γραμματικό στα ρήματα(αυτά θα με φάνε), που αντί για ήξει έγραψα ήσται. *μούντζα στον εαυτό μου* Όμως στο γνωστό τα έγραψα όλα όπως επίσης και στο άγνωστο. Και δεν περιαυτολογώ, αλλά είμαι η δεύτερη καλύτερη στην κατεύθυνση. Και έρχεται σήμερα η καθηγήτρια και λέει σε μία φίλη ότι ο Γ.Π. ήταν ο μόνος που έγραψε 100. Υπήρχαν άλλα δύο 97, ένα 96, δύο 92 και ένα 75. Τα υπόλοιπα κάτω από τη βάση. Και μόλις μου το 'παν ήμουν σε κατάσταση: Ο_Ο What the FUCK? Ο Γ.Π. δεν έγραψε καν τις δύο ερωτήσεις εισαγωγής που πρέπει να έπιαναν γύρω στις 5 μονάδες η κάθε μία, δηλαδή πάνω κάτω αφαιρούνται 2 μονάδες από τα 20.
Και μετά τι λέει η καθηγήτρια; Πώς γίνεται να πήρε 20; Καλά θα μας τρελάνουν; Δηλαδή εγώ είμαι ο μαλάκας που κάθεται μέχρι τις 2 και τις 3 και διαβάζει και οι άλλοι που κωλοβαράνε και δεν διαβάζουν παίρνουν 20; Οκέι, δεν είπα πως εγώ το αξίζω, γιατί ξέρω πως αξίζω από 18,5 και κάτω... Αλλά ρε φιλενάδα, τι το βάζεις σε κάποιον που δε διάβασε εισαγωγή ΓΝΩΣΤΟ; Δηλαδή, τι στο διάολο; Τζάμπα διαβάζω; Τζάμπα μάλλον. Γαμώτο δηλαδή.

Άρα από 'δω και πέρα εφαρμόζουμε την εξής τακτική: Δεν διαβάζουμε, αλλά παίρνουμε 20.

Υ.Γ.Ικανή την έχω να μου πει πως πήρα 92/100 ξέρω 'γω επειδή περιμένει να έχω άψογα τη μετάφραση. Τότε θα δουν το άλλο μου προσωπείο και δεν το εύχονται αυτό. Ο:)

Και, ω, ναι. Έχω πολλά νεύρα. ΠΑΡΑ πολλά. Είπαμε έχω σοβαρό πρόβλημα τελειομανίας.


15 σχόλια:

Rohanne είπε...

Πωωω πόσο μου τη σπάνε αυτοί που δεν διαβάζουν και παίρνουν άριστα μόνο και μόνο επειδή είναι κωλόφαρδοι ή επειδή έχουν καλές σχέσεις με τους καθηγητές -.-
Συνέβη και στη σχολή. Γνωστός μου δεν είχε ανοίξει βιβλίο και πήρε 10 επειδή τα'χε καλά με τον καθηγητή κι εγώ που 'χα σκιστεί πήρα 6 -.- Από τότε αποφάσισα να μην σκίζομαι :Ρ
Γράφτους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, απλά ^.^

Creepy Dreamer είπε...

Onee-sama. :'(
Συμπάσχουμε. Πού είναι ο Ayanami να προκαλέσει ένα Zaiphon και θα σου πω εγώ μετά τι βαθμούς θα παίρνουμε.Β)

Θα τους γράψω!!!*yay emoticon*

Arabella είπε...

Καλο μου καλο μουυυ ηρεμιαααα!!
Δε μπορω να σε πιασω απο πουθενα γιατι θα με βρισεις σιγουρα :P
Αλλα πρεπει να σου πω να το παρεις πιο χαλαρα με τους αλλους.
Εγω δινω πανελληνιες φετος οπως ξερεις και εχω μια στην ταξη η οποια ειναι χρονια σκραπα, τσουλακι, μεχρι περσι ηταν θετικη και τωρα παινευεται οτι θα γραψει 19 πανελληνιες και θα μπει νομικη.
@@.
Ουτε βοθρατζης.
Δεν μπορω να πω οτι δε με ενοχλει, αλλα την αγνοω ^^
Στο τελος θα φανει αγαπη μου ποιος αξιζει για 100 και ποιος για 50, οποτε μη σκας τωρα.
Οσο για τα ρηματα, εχεις 1 χρονο και βαλε, μπορεις ανετα να κανεις καλη επαναληψη και θα τα βγαλεις.
Πρεπει να πω οτι και εγω θελω να γραφω καλα κλπ κλπ, αλλα το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να διαβασω πολλες ωρες. Το κουλο θεμα ειναι μαλλον οτι οταν διαβαζω δε γραφω καλα και οταν δε διαβαζω παω τελεια.
Δεν ειναι απλα θεμα κωλοφαρδιας θεματων κλπ κλπ, ειναι αναλογα στον καθενα πολλες φορες (και δε μιλαω για οσους εχουν απο κοντα τους καθηγητες) και τις αντοχες του καθενος..
Τελος παντων πλατιαζω πολυ. Οπως σου ειπα, μη σκας για αυτους, του χρονου θα φανει ποιος αξιζει και ποιος οχι, γιατι, μεταξυ μας τωρα, στις αντιγραφες κ εγω γραφω 100 ;)

Creepy Dreamer είπε...

Όχι καλέ, δεν τα 'χω με εσένα.:Ρ
Αυτή αύριο θα πάθει τίποτα άμα δεν έχω πάρει από 90 και πάνω.:)
Απαπαπα, και αυτές μου τη δίνουν.:Ρ
Στο τέλος θα φανούν όλα, αυτό λέω και εγώ.
Απλά αγχώνομαι με την ύλη ρε 'συ :Ρ Είναι πολλά *_*
Όντως, είναι πολύ παράγοντες που συμβάλλουν στο γραπτό.
Τέλος πάντων. Ηρεμία για την ώρα. Όλα θα φανούν την κρίσιμη ώρα;)
Θετική ενέργεια σου στέλνω για φέτος^_^
Φιλάκια!

Sinner είπε...

Μαρία. Χαλα΄ρωσε.

Να κάνεις αποδοτικό διάβασμα. Τον εγκέφαλό σου κουράζεις τις μεταμεσονύχτιες ώρες, δεν διαβάζεις. Χαμένος κόπος, στο λέω.

Το όλο παιχνίδι γίνεται στην παράδοση. Αν προσέχεις εκεί έχεις το 90% στο τσεπάκι σου! Και η επανάληψη, η εξάσκηση.

Ξέχνα την βαθμοθηρία... Το 20 εγώ το βγάζω στην πλάκα, χωρίς κούραση. Την μισή μέρα την περνάω τρέχοντας, πόσο μάλλον πέρσυ που έδινα Προφ και 11 έφτανα σπίτι. 10 λεπτά έκανα τις ασκήσεις μου και αν τυχόν χρειαζόταν έκανα μια ανάγνωση την θεωρία και πήγαινα άριστη-το τονίζω- στο σχολείο. Θυμάμαι την κάθε λέξη αν προσέχω στην παράδοση.

Βρες άλλη τεχνική... Πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και τον μπλοκάρεις, γι αυτό κάνεις λάθη στα διαγωνίσματα. Τα ξέρεις όλα, αλλά ζορίζεσαι πολύ. Δεν χρειάζεται!

Σκέψου το!

Arabella είπε...

Eυχαριστω πολυ!
Πραγματικα μην αγχωνεσαι με την υλη, ειδικα σε εσας φετος.. Εκει που πρεπει να δωσεις βαση ειναι αγνωστο και λατινικα, γιατι λατινικα δεν μπορεις να καλυψεις πολλα κενα του χρονου!
Αν αγχωνεσαι απο τωρα παει το εχασες το παιχνιδι, δηλαδη του χρονου τι θα κανεις? ;)
Θα ελεγα κι αλλα, αλλα δεν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω να πιασεις κουβεντα :P
Φιλια! ^^

Creepy Dreamer είπε...

Sinner δεν το κάνω για τους βαθμούς-.-
Gosh. Ειλικρινά, δε με νοιάζει πόσο θα βγάλω φέτος. Εγώ ξέρω τις δυνατότητες μου και αν μη τι άλλο, προσέχω στο μάθημα.
Αυτό που θέλω να θίξω είναι πως μερικοί καθηγητές κρίνουν με βάση τη συμπάθεια. Δηλαδή εσύ κάθεσαι σαν τον μαλάκα και διαβάζεις, αλλά οι άλλοι, που δεν έχουν διαβάσει ανταμείβονται. Αυτό με εκνευρίζει. Απλά είναι αδικία.
Και ξέρω πως πιέζομαι και κάνω λάθη επειδή αγχώνομαι.:Ρ Μου το έχουν πει πολλοί καθηγητές αυτό-.- Προσπαθώ να χαλαρώσω όμως :Ρ

Ευχαριστώ πάντως ;) Φιλάκια

Creepy Dreamer είπε...

Amaranth, δεν κάνει τίποτα:D

Ευχαριστώ για τη στήριξη :D Και εγώ σε αυτά τα δύο δίνω βάση φέτος XD B)
Πάντα αγχώνομαι :Ρ Ο_Ο
Όντως δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.
Cu around ;)
Φιλιά!

Sinner είπε...

Δεν μπορεί να ανταμείβονται με βάση την συμπάθεια. Αν το κάνουν αυτό οι καθηγητές πήγαινε στην διεύθυνση. δεν υπάρχει κανένας λόγος να αδικείσαι.

Αλλά σου το θυμίζω, το να ξεσκίζεσαι στο διάβασμα δεν είναι λύση. Χαρμάνι τα κάνεις στο μυαλό σου. Λίγα και καλά κάθε φορά! Και πολλές ασκήσεις για εξάσκηση!

Μερικές συμβουλές από παιδί της θετικής, πίστεψέ με, πιάνουν.

Creepy Dreamer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Creepy Dreamer είπε...

Το σχολείο μας είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Είσαι παιδί γιατρού; Δικηγόρου; Έλα στο Λύκειό μου. Εγγυημένο ότι θα βγάλεις 20 και εμείς που τολμήσαμε να μην έχουμε ματσωμένο μπαμπά θα πρέπει να μείνουμε με ένα 17. Μας αξίζει δε μας αξίζει:) Έτσι έχουν τα πράγματα, έχω συμβιβαστεί 5 χρόνια τώρα. Απλά η κατεύθυνση... είναι κατεύθυνση-.-

Θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω, αλλά δεν έχεις και πολύ το ελεύθερο της εξάσκησης στη δική μας κατεύθυνση. Πάντως ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω :)

Weird Fairy είπε...

Γλυκιά μου, κατ'αρχάς ηρεμία!
Μετά, αφιέρωσε μια μέρα ΜΟΝΟ στον εαυτό σου! ζήτα απο όλους να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που σε χαλαρώνει! Θα νιώσεις πολύ όμορφα!
Δεν υπάρχει λόγος να κουρκουτιάζει το κεφάλι σου με τόσο διάβασμα! Όλα θα πάνε καλά! Αρκεί να έχεις ένα πρόγραμμα μέσα στα όρια του φυσιολογικού!
Είσαι πολύ έξυπνη κοπέλα και είμαι βέβαιη οτι όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι!
Είμαστε μαζί σου λουλουδάκι! Θετική ενέργεια!!!

Fleur είπε...

Βασικα θα διαφωνισω λιγο με την Timotei.Εμενα αυτοι δεν μου την σπανε,αλλα μονο οι καθηγητες.Αυτοι που πηραν το 20 δεν φταινε σε τιποτα που απλα εχουν καλη σχεση με τον καθηγητη ή ηταν τυχεροι.Το λεω για μου εχει τυχει.
Περυσι εγω πηρα 19 και μια συμμαθητρια μου 18,5.Και η αληθεια ειναι πως ενιωθα πως ειχε διαβασει περισσοτερο εκεινη.Εεε,μετα αυτο μου τα βαραγε για δυο εβδομαδες,με κοιταγε με μισο ματι και ελεγε συνεχεια"Εγω δεν λεω,να πει η Μαρια." Ηταν ασχημο,και εγω δεν εφταιγα τιποτα που απλα ημουν τυχερη ή που απλα η καθηγητρια με συμπαθουσε.
Οποτε,εμενα μου την δινουν αυτοι οι καθηγητες που δεν κρινουν αντικειμενικα.(ή υποκειμενα λεγεται?:P αχ,δεν ξερω παντα τα μπερδευω αυτα.:P)

Μπορεις και διαβαζεις 3 ωρα το βραδυ? O_O
Και μετα την επομενη πως ξαναδιαβαζεις? :P Δεν κουτουλας? :P
Εγω προσπαθω να εχω ενα προγραμμα ωστε 11 να εχω τελειωσει και 12 να ειμαι στο κρεβατι μου ωστε να αντεξω την επομενη εξαντλητικη μερα.:P

Και ναι εχει προβλημα τελειομανιας!:P
Βασικα αυτο ειναι και καλο και κακο.
Καλο απο την μια γιατι θα πηγαινες παντα σουπερ στα μαθηματα.;)
Κακο απο την αλλη γιατι σκας για μικροπραγματα.;P

Αυταα,σορρι για την πολυλογια.:P

Φιλακια γλυκο μου!!:* :*

Creepy Dreamer είπε...

Weird Fairy, ευχαριστώ για τις συμβουλές. :) Και για τη θετική ενέργεια. Πραγματικά,μόλις θεώρησα ότι τελειώνουν τα πρόχειρα και τα συναφή, αλλά μας ενημέρωσαν πως κάθε εβδομάδα θα γράφουμε τεστ στα αρχαία κατεύθυνσης. Τι χαρά :|
Τέλος πάντων, ηρεμία και χαμόγελο. :Ρ
Φιλιάααα!

Creepy Dreamer είπε...

Φλεράκι μου γλυκό δεν πειράζει που πολυλογείς.(Και ναι, αντικειμενικά είναι το σωστό εδώ:Ρ ).
Δεν κατηγορώ το παιδί, είναι καλύτερος από εμένα στα αρχαία, αλλά κανένα γραπτό για 'μένα δεν αξίζει 20. Όσο καλός και να 'σαι. Και προς Θεού, δεν τον κοιτώ με μισώ μάτι:Ρ
Τι καλάααα, έχει πρόγραμμα. Εμένα πάντα κάτι μου το χαλάει-.-' Τυχερή. Ναι, αντέχω βρε, όσο λίγο και αν κοιμάμαι:Ρ

Είναι κακό να 'σαι τελειομανής. Είναι ψυχασθένιαΟ_Ο

Φιλάκια ομορφούλα :*