Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

remember how to put back the light in my eyes

Το έχω βαρεθεί. Το έχω απλά βαρεθεί. Σε τέτοιο βαθμό που έχω σιχαθεί τον εαυτό μου και δε θέλω καν να σκέφτομαι πως υπάρχω. Και τι που μιλάγαμε για την Ιωάννα προχθές για την αυτοκτονία; Έχει δίκιο είναι πολύ εγωιστικό. Αλλά ποιος θα νοιαστεί αν εγώ σταματήσω να υπάρχω; Κανείς προφανέστατα. Η ζωή θα συνεχιστεί, τίποτα δε θα αλλάξει.
Έχω βαρεθεί να μου λένε πως είμαι ξινή. Βασικά, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. η απότομη, ειρωνική, σπαστική, βλαμμένη, ξινή Μαρία, που δεν έχει φίλους και κανείς δε τη συμπαθεί. Που είναι μόνιμα το φυτό ντυμένο στα μαύρα που κάθεται μόνο του στα διαλείμματα στο σχολείο και σκιτσάρει, ενώ οι άλλοι παίζουν μπουγέλο. Που την κοροϊδεύουν για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις. Που είναι μόνιμα με τη μύτη κρυμμένη πίσω από ένα βιβλίο, είτε αυτό είναι σχολικό, είτε λογοτεχνικό. Που ζωγραφίζει αηδίες. Που δεν έχει δική της ζωή και ουσιαστικά ζει μέσα από τον Άντριαν Ιβάσκοφ, τη Ρόουζ Χάθαγουεϊ, το Χάρι Πότερ, τη Λένα Ντουκέιν και τη ξαδέρφη της τη Ρίντλεϊ, τον Έραγκον ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτήρα βιβλίου.
Έχω βαρεθεί να ακούω από παντού πως είμαι ένα ειρωνικό τέρας, πως η συμπεριφορά μου δεν είναι καλή και πως είμαι ψυχρή. Παντού κακά λόγια για τη Μαρία, ενώ κανείς δεν έχει κάτσει να την ακούσει ποτέ. Και, οκέι, δε με ενδιαφέρει αν μου το λέει η μαμά μου ή η αδερφή μου. Έχω συνηθίσει να πληγώνομαι από αυτές, να μου λένε πως θα είμαι μόνη μου μια ζωή. Αλλά για ποιο λόγο άγνωστα άτομα που δε με έχουν γνωρίσει καν και απλά έχουν διαβάσει ένα-δύο ποστ μου σε ένα φόρουμ με κρίνουν αρνητικά. Ξέρουν τι εστί Μαρία;
Μου αρέσει που λυπόμουν φέτος στο χωριό αυτές τις 13 μέρες που ήμουν τον Kevin. Που η μαμά του τον έσυρε από την Αμερική Ελλάδα, σε ένα κατσικοχώρι στη μέση του πουθενά και δεν ξέρει λέξη ελληνικά. Μου θύμιζε τόσο πολύ εμένα. Δεν είχε με ποιον να μιλήσει, εκτός από τη γιαγιά, τη μαμά και τον πατριό του. Αλλά χαμογελούσε. Χαμογελούσε τόσο πολύ. πόσες ήταν οι φορές που χαμογέλασα πραγματικά φέτος; Μετρημένες στα δάχτυλα ίσως. Ο Γιώργος με έκανε να χαμογελώ….αλλά… Και η Ελένη με κάνει να χαμογελώ, αλλά δεν είναι φίλη μου, δυστυχώς, είναι συμμαθήτριά μου. Και ο Θάνος δε μου μιλά. Και η Μαριάννα δεν έχει καν το κινητό μου. Και απομακρυνθήκαμε με τη Μυρτώ-δεν έμαθα καν πως βρήκε αγόρι.
Και τώρα έρχεται ο Πάνος και μου λέει ότι είμαι ψυχρή. Ότι δε με συμπαθεί σχεδόν κανείς. Η Βάσω μου λέει ότι είμαι απότομη. Η μαμά….η μαμά και τι δε λέει. Σίγουρα θα έπαιρνε άλλο παιδί αν μπορούσε. Κάποιο που να μιλά λιγότερο και να διαβάζει περισσότερο. Κάποιο λιγότερο αποτυχημένο.
«Δες το θείο Τάκη και τη θεία Ματίνα.»,μου είπε προχθές η Ιωάννα, που έκλαιγα και πήγαμε βόλτα μέχρι τα παγκάκια. «Η κόρη τους… ήταν 15. Ξύπνησε ένα πρωί σαν όλα τα παιδιά του κόσμου και το απόγευμα ήταν νεκρή. Αυτοκινητιστικό. Επειδή ένας χαμένος ανέβηκε με 90 ή παραπάνω πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν έφταιγε καν εκείνη. Νομίζεις ότι η ζωή τους είναι ίδια από τότε; Και εγώ σαν εσένα, έχω σκεφτεί πως δεν έχει νόημα όλο αυτό… Η ζωή. Μετά σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ εγωιστικό. Ότι θα άφηνα πίσω μου τους ανθρώπους που με έφεραν στον κόσμο, δύο…συμπαθητικά αδέρφια και κάτι εκπληκτικές φίλες. Οπότε δεν το κάνω.».
«Ναι αλλά δεν πρέπει να κάνουμε και κάτι για τον εαυτό μας;»,είχα ρωτήσει. «Βαρέθηκα να είμαι η καλή. Η καλή που κάνει όλα τα χατίρια, το βαρετό κορίτσι που δε θα κοιτάξει ποτέ κανείς. Θέλω να κάνω κάτι για μένα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει να πειράξω τον εαυτό μου. Ξέρεις πόσες φόρες το έχω κάνει;».
Και είδε τα σημάδια, τις αχνές κατάλευκες γραμμές κατά μήκος της αριστερής αρτηρίας και με κοίταξε νευριασμένη. «Μην το ξανακάνεις. Ποτέ. Για κανέναν. Όσο και να πονάς. Τόσα άτομα σε αγαπάνε. Και θα τους έλειψες. Κάπως…πρέπει να προχωράμε.».
Να προχωράμε. Αλλά για ποιον να προχωρήσω; Για ποιον; 

i know i can’t take one more step towards you
cause all that's waiting is regret
don’t you know Ι’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most

i learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms

i've learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back

who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
don't come back at all

who do you think you are?

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Μαρία (έμαθα και το όνομα. ελπίζω να ειναι οκ) τι είναι αυτά που λες???? ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ που νομίζεις οτι κανείς δεν θα νοιαστεί. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ όταν σκέφτεσαι να σταματήσεις να υπάρχεις. Ποιός χέστηκε για όλους τους άλλους!! Για σένα ζεις!!! Και αυτό θα ήταν τόσο άδικο να το κάνεις στον εαυτό σου!!! Να του στερήσεις την ευκερία να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από όλους όσους τον κρίνουν!! ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να σου πει οτι δεν είσαι "αρκετα καλή" ή να σε κρίνει με οποιοδήποτε τρόπο , πόσο μάλλον αν δεν σε γνωρίζει!! Σκέψου καλή μου σε παρακαλώ. Βάλε αυτό το μυαλουδάκι που έχει καταφέρει να είναι τόσο καλό στα μαθήματα ( και μην ακούσω τις ίδιες βλακείες για τους βαθμούς. τα έχουμε πει σε προηγούμενο ποστ!!) να σκεφτεί και να καταλάβεις ότι ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Εκτίμησε τον εαυτό σου και ξεχνα τους γμτ όλους τους άλλους. Τους βάζεις πάνω από εσένα όταν τους αφήνεις να σε επηρεάζουν!!!! Απέκτησε εγωισμό , αυτοεκτίμηση!!! Πες " ΟΧΙ ΡΕ!! ΕΓΩ ΔΕ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ'ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ!!" και είσαι! Εγώ το πιστεύω! Θα μου πεις δεν με ξερεις.. όχι δεν σε ξερω in real life αλλα έχω διαβάσει. Και τι κακό έχει που εσύ ζωγραφίζεις ενώ οι άλλοι κάνουν βλακείες. Τι κακό έχουν οι επιλογές στα ρούχα σου? Εσένα σου αρέσουν? Αν ναι , τοτε δεν σε νοιαζεί κανείς άλλος! Οσο για το ερώτημα που έθεσες η απάντηση είναι προφανής!

ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΡΧΑΣ και κατα δεύτερον για αυτούς που νοιάζονται. Λίγοι , πολλοί ? δεν έχει σημασία! Υπάρχουν όμως!! Και το να πεις πως δεν υπάρχουν είναι ψέμα.

Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι έτσι! ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!! ΤΕΛΟΣ , το κατάλαβες???? Από δω και πέρα τέρμα τέτοιου είδους σκέψεις!

Νοιάζονται...!!και εγώ νοιάζομαι!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ σκέφτεσαι έτσι!Κάνεις πολύ μεγάλο κακό στον εαυτό σου!Μην λες ότι κανένας δεν σε νοιάζεται!Υπάρχουν σίγουρα άτομα που να σε εκτιμάνε και να σε αγαπάνε γι'αυτό που είσαι!
Από προηγούμενα ποστ που διάβασα σε συμπάθησα ΠΆΡΑ πολύ!Είσαι πολύ ξεχωριστή!
Όσο για το ντύσιμο...ποιος θα σου πει πως θα ντυθείς;ΚΑΝΕΊΣ!Θα ντύνεσαι όπως θες και γουστάρεις εσύ και δεν θα σε νοιάζει τίποτα!
Τώρα για τα σκίτσα σου τι να πω;;Είναι πραγματικά υπέροχα!Ζωγραφίζεις φανταστικά!

Δεν θέλω να ξανασκεφτείς έτσι αν και δεν σε ξέρω και πολύ καλά!
Καλό σου βράδυ!:)

Creepy Dreamer είπε...

Sleepless, βασικά μάλλον έχεις δίκιο. Υπάρχουν άτομα με πολύ χειρότερα προβλήματα από τα δικά μου.
Πάντως σε ευχαριστώ για τη στήριξη και την κατανόηση και γενικότερα για όλα. Είσαι τόσο καλή.
Και έχεις δίκιο. Υπάρχει τουλάιχστον ένα άτομο(εκτός από εσένα), που θα νοιάζονταν.

Σε ευχαριστώ πάντως καλή μου :*

Creepy Dreamer είπε...

Little dreamer, σε ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια. :) Είσαι πολύ καλή. :)


Καλό βράδυ.

Fleur είπε...

ΜΑΡΙΑ.:|
Μην ξανασκεφτεις Π-Ο-Τ-Ε ετσι.

Εσυ δεν είσαι βρε Μαράκι που σου αρέσει πολύ το βιβλίο του Μπουσκάλια?
Για θυμήσου για πια πράγματα μιλάει μέσα.Θυμήσου.;)
Για την ζωή.
Πόσο όμορφο είναι να δίνεις ακόμα και αν δεν πρόκειται να πάρεις.Πόσο όμορφο είναι να προσπαθείς.
Ν'αγαπάς για ν'αγαπάς.Θυμάσαι?;)

Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άτομα που σε αγαπάνε και σίγουρα θα τους έλειπες.ΝΑ!
Ένα από αύτα είμαι εγώ.Μπορεί να μην μιλάμε πολύ,αλλά ξέρεις πόσο απολαμβάνω να βλέπω ζωγραφιές σου?Κειμενά σου?Φωτογραφίες σου? ;)

Και ξέρεις τι λένε?
Αν δεν σου αρέσει το έργο το οποίο παίζεις άλλαξε το.Άλλαξε και θίασο,άλλαξε.
Αλήθεια,γιατί δεν κάνεις κάτι να σταματήσουν οι άλλοι να λένε έτσι για εσένα?:P
Πίστεψε με,είναι εύκολο.
Δεν εννοώ να αλλάξεις χαρακτήρα,απλά να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που μιλάς σου άλλους.
Γίνε πιο προσιτή,χαμογέλα,ξεκαθάρισε πράγματα και βγες έξω με αυτοπεποίθηση.;)Δεν είναι δύσκολο να βρεις φίλους.Αλήθεια.Ούτε εγω δένομαι εύκολα με άτομα,αλλά την καλύτερη φίλη που έχω τώρα την απόκτησα τα τελευταία δυο χρόνια.Απλά μιλώντας στην αρχή για αρχαία,ύστερα γελώντας στα μαθήματα και τελικά καταλήξαμε να αγκαλιαζόμαστε κάθε μέρα και να βγάζουμε εσωψυχά μας.;)

Όλα μπορούμε να τα κάνουμε αρκεί να προσπαθήσουμε.

Φιλιααα.:)

Creepy Dreamer είπε...

Fleur, νομίζεις δεν προσπαθώ να αλλάξω; Θέλω να πω, δεν είμαι ξινή και κακότροπη, το βλέπεις και εσύ νομίζω. Απλά συμβαίνουν πολλά, ειδικά τον τελευταίο χρονο και με κανουν όλο και πιο απρόσιτη. Δε φταίνε οι άλλοι. Εγώ φταίω...

Τέλος πάντων.

Φιλάκια.

Sinner είπε...

Το έχω προσπαθήσει κ δεν λειτουργεί έτσι. Απλά πονάς και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι. Κάνεις κακό στον εαυτό σου και κανείς δεν το καταλαβαίνει ρε. Πάλι μόνη πονάς. Ποιος ο λόγος; Πάλι μόνη υποφέρεις. Απλά για να υποφέρεις δλδ και να μην κοιμάσαι καλά και να σκεπάζεις τις χαρακιές. Ούτε που σε προσέχουν. Μάλιστα σε ρωτάνε γτ δείχνεις καλύτερα, τζίσους.

Μπορείς να το σταματήσεις ή τώρα, ή να συνεχίσεις να πονάς μόνη κ να χάνεις χαρούμενα όνειρα. Πλακώσου με την μητέρα σου κ την αδερφή σου, δν είναι πως θα σου κρατήσουν κακία. Φώναξε σε όποιον σε νευριάζει. Κάνε αυτό που θες κ ας το βρίσκεις κακό με μια 2η σκέψη. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 2Η ΣΚΕΨΗ. Απλά πράξε. Θα δεις πως έτσι λειτουργούν καλύτερα πράγματα.

Α και, μίλα σε αυτή την συμπαθητική συμμαθήτρια. Μπορεί να νιώθει το ίδιο. Απλά μην σκέφτεσαι πολύ, γτ θα σκέφτεσαι μόνη.

Drunk Remnant είπε...

Θα νοιαζομουν εγω

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που κατάλαβες. Πέρασα απλά για να σου αφιερώσω αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=atecDhOeXX0 ) και να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να γιορτάζεις σήμερα αλλά αν όχι και πάλι δεν πειραζει :P :P Να χαίρεσαι το όμορφο ονοματάκι σου και τη ζωούλα σου κάθε μέρα! Ακούς? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Να σαι πάντα καλά και χαρούμενη. Να χαμογελάς!!!

Preety preety please if you ever ever feel like your nothing you're FUCKING PERFECT TO ME!!

Έλα προσπάθησε. Πίστεψε το :)

Creepy Dreamer είπε...

Sinner, όλοι μάλλον έχουμε βρεθεί στην ίδια κατάσταση :|
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω. Μαζί με άλλα πράγματα :)

Τα λέμε. :)

Creepy Dreamer είπε...

Drunk Remnant, δε σε ξέρω, ωστόσο είσαι από Άρτα, οπότε μάλλον σε ξέρω χωρίς να το γνωρίζω :P
Ευχαριστώ πάντως. :) Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. :)

Creepy Dreamer είπε...

Sleepless, πολύ ωραίο το τραγουδάκι, αγαπάμε P!nk <3
Δεν έχω σήμερα τη γιορτή μου, ωστόσο σε ευχαριστώ που σκέφτηκες να ευχηθείς, σημαίνει πολλά. :)

Τα λέμε. :)

Drunk Remnant είπε...

Ω με ξερεις ........ χρονια πολλα και για την γιορτη σ κ να σαι ευτυχισμενη :)

ΥΣ: και χθες και τωρα ειμαι δαυλι .... και γι αυτο απλα μου ρθε πιο ευκολα να το κανω αυτο

Fleur είπε...

Ναι το βλέπω.:D
Είσαι τόσο καλή και γλυκιά.<3
Δεν πιστεύω ότι φταις εσύ.;)

Black Pearl είπε...

Μαράκι μου σε ξέρω πολύ λίγο αλλά σε έχω συμπαθήσει πολύ. Να ξέρεις ότι θα χαιρόμουν να σε δω χαρούμενη.:)
Αξίζει να προσπαθήσεις. Όχι τόσο για τους άλλους (αν και είμαι σίγουρη ότι κάποιοι νοιάζονται)αλλά πάνω απ' όλα για σένα. Γιατί αξίζεις να είσαι ευτυχισμένη και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Και ξέρεις κάτι; Μακάρι να ήταν περισσότεροι οι άνθρωποι που διαβάζουν, ζωγραφίζουν και έχουν το δικό τους στυλ.

Creepy Dreamer είπε...

Drunk Remnant, σε ευχαριστώ. Δε γιορτάζω σήμερα όμως. Αλλά σε ευχαριστώ. :)
Τι σημαίνει η λέξη 'δαυλί'; :Ρ
Και ποιος είσαι;

Creepy Dreamer είπε...

Fleur, οκέι φταίω κατά 80%. :Ρ
Σε ευχαριστώ καλό μου :')

Creepy Dreamer είπε...

Black Pearl, σε ευχαριστώ. :)
Κοίτα ο καθένας είναι διαφορετικός. Αυτό είναι σίγουρο.
Θα προσπαθήσω άλλο λίγο. Και θα δω πού θα με βγάλει. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Έγιναν λίγο, ένα τόνο, καλύτερα. :)
Τα λέμε :)

Ανώνυμος είπε...

Φτού! Έπεσα έξω! :( Θα σου ξαναπώ στην επόμενη nameday για Μαρίες :P Ωστόσο οι ευχές μου ισχύουν. Μακάρι να χαμογελάς κάθε μέρα.

Σε φιλώ! <3

Beedle είπε...

Λοιπον για άλλη μια φορά στη ζωή μου έχω το λαθος τάιμινγκ... Σε πιο λάθος στιγμή δεν θα μπορούσα να έρθω να κάνω κόμμεντ... Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά και πιστεύω ότι ότι και αν γίνει δεν είμαστε τόσο ριχοί ώστε να στείλουμε όλα στον βρόντο.. Λοιπόν κατ αρχάς: ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ. Ειμαι ένα τέρας, είμαι άθλιος, ειμαι εγωιστής και κακότροπος, γι αυτό έχω και εγώ ελάχιστους ανθρώπους που με ανέχονται. Μην δίνεις σημασία σε τι σου λέει κάποιος σαν και εμένα πάνω στα νεύρα του. Ειμαι απλα υπερβολικός όπως πάντα όταν θυμώνω και επιπλέον θυμώνω και εύκολα...

Σημερα το απογευμα δεν είχα ιδέα για το είχες σκεφτεί να κάνεις, για το τεράστιο λαθος που διαννοήθηκες να πράξεις. Και σαν καλός μ@#$%ς έκανα τα πράγματα χειρότερα. Συγγνώμη... Το ξέρω πως αυτό δεν φτάνει και γι αυτό επικοινώνησε μαζί μου όποτε και όπως θες και θα σε βάλω πανω απ όλα και απ όλους για να μιλήσουμε. That's a promise.

Όσο για τα οσα λες στην αναρτηση... Λοιπόν μην λες χαζομάρες. Ο καθένας έχει τον εαυτό του και την προσωπικότητά του, τα γούστα του, το στυλ του και τις επιλογές του. Και δεν χρειάζεται να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν, αλήθεια σε κανέναν εκτός απο τον ειλικρινή μας εαυτό. Και πρώτα πρώτα γι αυτόν αξίζει να ζούμε την άθλια ζωή μας. Αλλα για έναν και μόνο λόγω είναι έτσι όπως είναι. Γιατί εμείς φταίμε. Όταν δεν μας αρέσει η ζωή μας είναι δικό μας το λάθος και χρειαζόμαστε δύναμη για να το παραδεχτούμε και να το διορθώσουμε. Και εσύ έχει αυτη τη δύναμη και το ξερω, γιατί όλοι την έχουμε. Λοιπον, μην το βαζεις κατω, σήκωσε το κεφάλι, κοίτα τον γαλανό ουρανό και πάρε θάρρος. Δεν χρωστάς εξηγήσεις σε κανέναν, ούτε καν στους φίλους σου, ούτε στην οικογένεια σου. Και αν νιώθεις οτι τους απογοητεύεις τότε βαλ τους τις φωνές, δειξε τους ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις, γιατί μπορέις να κάνεις πολλά. Μην αφίνεις τίποτα και κανέναν, κανέναν, να σε κάνει να σκέφτεσαι για πράγματα όπως η αυτοκτονία ούτε καν για τον αυτοτραυματισμό γιατί απλά δεν εχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Κανείς δεν το έχει.

Και όσο για την Ελένη, σου το χω πει πολλάκις, είμαι σίγουρος ότι σε βλέπει σαν φίλη, σαν παραπάνω από γνωστή. Πίστεψε το και θα δεις πως ο ήλιος θα γίνει πιο φωτεινός, μην αφίνεις τον υπέροχο εαυτό σου να νταουνιάσει.

Και όσο για το ότι βαρέθηκες τον εαυτό σου... Θα σου δώσω την προσωπική μου γνώμη και αν θες την ακούς με την επιφύλαξει πως είμαι μια μετριότητα με λάθος επιλογές. Αυτό που θα ήθελα να σε συμβουλέψω είναι να αλλάξεις ελαφρώς. Θέλω να πω... Άλλο να έχουμε προσωπικό στυλ και άλλο να κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Οσο πιο πολύ ανοίγεσαι εσύ τόσο περισσότερο θα σε πλιασιάσουν και οι άλλοι. Αλλα ποτέ ποτέ μην αλλάξεις την καλοσύνη μέσα σου, γιατί αυτό είναι που μετράει στην τελική. Η ψυχή και η καρδιά μας και όχι τα μαλλιά, τα ρούχα ή το σώμα μας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και σκοπός είναι να εποφελούνται αυτοί. Αν λοιπόν ο καθένας νιώθει καλά με τον εαυτό του τότε οι αλλοι να πάνε να πνηγουν. Σ' όποιον αρέσουμε. Έτσι είναι, σκληρό και απλό. Aυτή είναι η δική μου γνώμη... αλλα δεν ειμαι και το καλύτερο ατομο στην παρουσα φαση για να σε συμβουλέψει...

Αυτα απο εμενα... Φιλάκια πολλά <3

Creepy Dreamer είπε...

Sleepless, δεν πειράζει, δέχθηκα άπειρες ευχές σήμερα, όπως και κάθε χρόνο. :Ρ
Χαμογελάω ήδη :)

Τα λέμε καλό μου, περιμένω και δική σου ανάρτηση :)

Creepy Dreamer είπε...

Λοιπόν, Beedle, όχι. Όχι. Δεν έχει σημασία το πως νιώθω ή πως δε νιώθω. Εσύ έδειξες αυτό που ένιωσες το απόγευμα, χωρίς να ξέρεις αν πάει κάτι στραβά. Μην απολογείσαι για αυτό. Εξάλλου, σου είπα, μία ακόμα πληγή θα ήταν, ανάμεσα στις πολλές.
Βασικά, έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι θέλω στον εαυτό μου. Στο χω πει και στο τηλέφωνο νομίζω. Ο σωματικός πόνος καλύπτει, σχεδόν εξαφανίζει για λίγο τον ψυχικό. Είναι ο καλύτερος αντιπερισπασμός.
Η Ελένη...δεν ξέρω. Δε θέλω να ελπίζω και να καταλήξω να πονάω. Ξανά.
Κοίτα, έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις. Δε μπορώ πια να εμπιστευτώ κανέναν εύκολα. Δεν κάνω φίλους. Για προσωπικούς μου λόγους. Γιατί δεν ξέρεις τα πάντα για εμένα. Εξάλλου εσύ είσαι αυτός που είπε ότι ''σ'όποιον αρέσουμε κλπ''. Αν αρέσω. Και ούτως ή άλλως, προσπαθώ. Ακόμα και αν δε το βλέπεις εσύ.

Φιλιά.

Dark Princess είπε...

Καποια στιγμη το χειμωνα περασα και εγω μια πολυ δυσκολη περιοδο και ενιωθα σαν ολοι να προσπαθουσαν να με λυγησουν(Και ακομα το κανουν) Με κοροιδευαν ολοι την ωρα για να ταισουν τον εγωιστικο εαυτο τους καθως θα με εβλεπαν να πεφτω.Μειωνοντας με,πιστευουν πως τους κανει καλυτερους.Και πραγματι λυγισα.Πολλες φορες.Αφηνα σημαδια στον εαυτο μου που ακομα και τωρα μπορω να τα δω.Ωσπου ξυπνησα ενα πρωινο και μισησα τον εαυτο μου..Οχι επειδη ειμουν διαφορετικη ,οχι επειδη ολοι με μειωναν με καθε ευκαιρια , οχι για το οτι δεν ειμαι καλη μαθητρια,οχι επειδη δεν θελω να γινω αυτο που θελουν οι αλλοι να ειμαι....αλλα επειδη ειχε περασει απο το μυαλο μου εστω και για μια στιγμη οτι αν εκοβα της λεπτες γραμμες στο χερι μου,της γραμμες που με ενονουν με την ζωη,θα ηταν σαν να συνφωνουσα πως η αλλοι εχουν δικιο.Και ετσι απο εκεινη την ημερα ,δεν παυω στιγμη να δειχνω πως συνεχιζω να προχωραω , ακομα και αν ολοι μου εναντιωθουν εχω ακομα την ζωη μου και αυτη ειναι πολυ υσχηρη συμμαχως μας , ακομα και αν μερικες φορες δεν μπορουμε να το δουμε.

Και κατι τελευταιο......Παντα υπαρχει καποιος που θα νοιαστει...Παντα,ακομα και αν δεν στο εδειξε ποτε,ακομα και αν δεν σε ηξερε πολυ καλα,ακομα και αν σε κοροιδευε και ο ιδιος για να δειχνει κουλ μπροστα στους φιλους του , μεχρι και εκεινος θα νοιαστει...μπορει λιγο αργα,αλλα θα το κανει...
Και δεν χρειαζετε να αλλαξουμε για κανεναν....να κανουμε μερικους συμβιβασμους μπορει,αλλα να αλλαξουμε ποτε..


Προσεχε την ζωη σου,ειναι οτι πιο σημαντικο εχεις....

Creepy Dreamer είπε...

Dark Princess...:( τι όμορφη ιστορία. Ως προς το τέλος δηλαδή. Είναι θλιβερά όμορφη...

Έχεις δίκιο, Ι guess. Ευχαριστω για το σχόλιο :)

Ioanna Nikita είπε...

μπορεις να γινεις αυτη που θελεις...
μοιαζουμε, σκεφτομουν κ εγω για την αυτοκτονια. στειλε μου αν θες ioanna03@otenet.gr