Hunger Games

Deep in the meadow, hidden far away
A cloak of leaves, a moonbeam ray
Forget your woes and let your troubles lay
And when it's morning again, they'll wash away
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Freak...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κορίτσια έχουμε πάντα μία μανια για το πως θα δείχνουμε, τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και όλα τα συναφή. Προσπαθούμε να είμαστε υπεβολικά τέλειοι, υπερβολικά ωραίοι και όλα αυτά για να γίνουμε αρεστοί. Ποτέ δε μου άρεσε αυτό. Το θεωρούσα πολύ πολύ πολύ ρηχό. Και για ένα διάστημα στο γυμνάσιο και εγώ ήμουν ρηχή. Προσπαθούσα να κολλήσω και να γίνω αρεστή και συμπαθής με αυτά που φορούσα. Ακόμα έχω μία μπλούσα σκακιέρα από τη Δευτέρα Γυμνασίου, τότε που στη μόδα ήταν τα emo. Και έτσι άρχισα σιγά σιγά να γίνομαι εγώ, επειδή μισούσα όλη αυτή την υποκρισία, τη ρηχότητα και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ίδια με τους άλλους.
Αυτό το εγώ βέβαια δεν είναι τίποτα ιδαίτερο. Περικλίει μπόλικα μαύρα ρούχα, μερικά άσπρα με πολύχρωμες λεπτομέρειες, κίτρινα και πράσινα την άνοιξη και το καλοκαίρι, τζιν φούστες, All Star και κάτι αγαπημένα Pepe Jeans μποτάκια που πήρα και προσφάτως μία φούστα με διπλή επένδυση και κάτι φιόγκους πάνω της.
To θέμα είναι πως χθες γυρίσαμε στις εποχές του Δημοτικού όπου όλοι με κορόιδευαν επειδή ήμουν old fashion και με έλεγαν γεροντοκόρη και κάμποσα άλλα. Και χθες λοιπόν είχα βάλει αυτά:

Πράγματι αυτά, έβγαλα φωτογραφία το πρωί επειδή μου άρεσε το ντύσιμο. Anyway, στην Άρτα δεν ξέρω γιατί, αλλά σνομπάρουν οτιδήποτε διαφορετικό και ξένο. Και έτσι λοιπόν με το που πάτησα το πόδι μου στο σχολείο, άρχισαν οι κοροϊδίες όπως και στο Δημοτικό. Τι λαμπάδα, τι Patty, τι παλαιοληθική... Και πολλά άλλα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό. Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν. Δεν το αντέχω. Και συγκεκριμένα, όταν δεν τους πειράζω, δεν τους μιλάω καν, για ποιο λόγο να σκάνε στα γέλια όταν με βλέπουν μέσα στο προαύλιο; Δεν μπορώ να αμφιβάλλω ακόμα περισσότερο για τον εαυτό μου και μισώ το γεγονός πως χθες με έκαναν να κλάψω. Απλά δεν είμαι θύμα της μόδας οκέι; Αυτή είμαι. Και αν σας αρέσει.

18 σχόλια:

Black Pearl είπε...

Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί κοροϊδεύουν τα μούτρα τους και δεν αξίζουν το χρόνο και την ενέργεια σου! Προσωπικά δε βρίσκω τίποτα ωραίο στο τυποποιημένο ντύσιμο που έχουν οι περισσότεροι. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό που δείχνεις στη φωτο<3

Escapist είπε...

Έχω προσπαθήσει κι εγώ να "κολλήσω" με τη μάζα. Προσπάθησα να γίνω αρεστή, γιατί έβλεπα ότι ήμουν συνέχεια "στο επίκεντρο", αν το θέλεις. Αλλά, δε με νοιάζει τίποτα πλέον. Τον κώλο τους κάτω να χτυπάνε, εγώ θα ντύνομαι όπως θέλω και αισθάνομαι άνετα.
Δε γίνεται μόνο εκεί αυτό. Παντού τα ίδια σκατά είναι. Έχω βαρεθεί να βλέπω τα κορίτσια, του γυμνασίου κυρίως, να έρχονται πρωί πρωί με 10 κιλά βάψιμο και ρούχα για πασαρέλα. Αλλά, πες πάει στο διάολο. Αν θέλουν να είναι έτσι, ας είναι. Το θέμα όμως είναι ότι σχολιάζουν τον καθένα, αν δεν είναι σαν αυτούς.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους αγνοήσεις. Cause beauty is found within. ^_~
Και μου αρέσει πολύ το στυλ σου. ^__^

Φιλιά. <3

Creepy Dreamer είπε...

Black Pearl, ούτε εμένα μ'αρέσει το τυποποιημένο ντύσιμο. Το είπα ήδη αυτό, ε; :P

Ευχαριστώ ^.^

Creepy Dreamer είπε...

Escapist, μάλλον όλοι περάσαμε την αρεστή φάση :P
Ιιιιι, τα κορίτσια στην πρώτη γμυνασίου φέτος έρχονται με κάτι μίνι φούστες που εγώ τις έχω για ζώνες! Ο.ο :Ρ Όλα τα σχολεία έτσι είναι μετά :Ρ
Ευχαριστώ γλυκό μου <3

Φιλάκια :* ;)

the writer είπε...

Μην τους ακούς. Είναι όλοι ίδιοι, ρομποτάκια της μόδας, που έχουν μόνο κόμπλεξ και καθόλου προσωπικότητα.

Creepy Dreamer είπε...

the writer, θα το λέω σαν ατάκα αν ξανασυμβεί επεισόδειο ;)

Weird Fairy είπε...

Θυμάμαι την εποχή των emo... τη "φάση με τα μαύρα" που όλοι περάσαμε. Ακόμη αναρωτιέμαι πως μπορούσα να φοράω πράγματα που πάνω τους είχαν νεκροκεφαλές!!!
Πλέον ντύνομαι σαν ουράνιο τόξο και, ακόμη κι αν δέχομαι πολλά πειράγματα γι'αυτό, δε με νοιάζει!
Μην ακούς αυτούς που έπεσαν θύματα της μόδας. Αυτοί δε ξέρουν ούτε ποιοι είναι, ούτε έχουν δική τους προσωπικότητα. Και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να κλέβεις άλλες προσωπικότητες προσπαθώντας να τις υιοθετήσεις.
Αποτυχία, έτσι;
Να είσαι εσύ και σ'όποιον αρέσεις... Κι εμάς μας αρέσεις όπως ακριβώς είσαι!
Φιλάκια πολλά! <3

Creepy Dreamer είπε...

Σκρουτζάκο, επίσης! Καλό Πάσχα να έχεις!

Creepy Dreamer είπε...

Παράξενη Νεράιδα, έχεις δίκιο βασικά. Απλά είχα εκνευριστεί και είχα στενοχωρηθεί. Για βλακείες φυσικά :Ρ

Ευχαριστώ καλό μου ^.^

Φιλάκια γλυκά <3

Fleur είπε...

Πλακα κανεις?O_O
Λατρευω ετσι οπως εχεις ντυθει.<3

Μην τους δινεις σημασια και φορα οτι σου αρεσει.;)

Creepy Dreamer είπε...

Όχι δεν κάνω πλάκα Fleur μου.
Σε ευχαριστώ...

Θα προσπαθήσω να μη δώσω.^.^

Drunk Dreamer είπε...

Φορα οτι σου αρεσει αγαπη :P
Ειρωνια που στο λεω εγω που εχω τεραστειο κομπλεξ με το τι λεει ο κοσμος και θελω να ειμαι παντα ντυμενος ωραια:| αλλα δεν μπορω να το ξεπερασω :P

The NightWalker είπε...

Κάνε αυτό που σου αρέσει και ντύσου όπως εσύ σου αρέσει!!! Το ντύσιμό σου στην φώτο εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ!!! ;) Απλά κάνε αυτό που σου αρέσει και αν σε εκνευρίζουν οι γύρω σου είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα που μπορείτε να είστε μαζί. Αν όντως θέλουν να είναι μαζί σου τα ρομποτάκια της μόδας (όπως είπε ο φίλος μας πάνω) θα σε αποδεχτούν όπως είσαι και για αυτό που είσαι... αλλιώς είναι πολύ "λίγοι" και "μικροί" για σένα!!! .-
Φιλιά!!! ;*

Rohanne είπε...

Ρε ήταν τέλειο το ντύσιμό σου <3
Σκατά στα μούτρα τους (σόρι για την έκφραση) αν κοροϊδεύουν εσένα, με την προσωπικότητα που έχεις. Αυτοί είναι μόνο ρομποτάκια που κάθε χρόνο θα ακολουθούν κι άλλη μόδα. Απλά γύρνα τις κοροϊδίες τους στα μούτρα τους. Και θα τους πονέσει να ακούσουν την αλήθεια ;)
Φιλάκια!

Creepy Dreamer είπε...

Drunk Dreamer, θα σε βοηθήσω εγώ το παρακμιακό να το ξεπεράσεις :* Αλλά και πάλι, μ'αρεσεις έτσι όπως είσαι χαζό <3

Creepy Dreamer είπε...

The NightWalker, καλως ήλθες στο μπλογκ μου ^.^ Τέλειο νικ <3

Συμφωνώ, απλά μερικές φορές καταντά υπερβολή η κοροϊδία :/

Creepy Dreamer είπε...

Τιμοτέι, εκφράσου ελεύθερα κοπέλα μου [: Α, είμαι σίγουρα το άτομο που θα κοροϊδέψει τον άλλον, ε; :Ρ
Ενιγουέι, θα ακολουθήσω τη συμβουλή ^.^

Σοκολατένια φιλιά <3

Me lene Poph είπε...

Οαου το φοβερό είναι ότι αυτά που φορούσες είναι πραγματικά ωραία. ;)

Κοίτα,στην Άρτα είσαι, δηλαδή σε μία επαρχιακή πόλη και μάλιστα στο σχολείο.Πίστεψε με, αυτή είναι η εποχή που όλοι σχολιάζουν όλους.Δεν είναι τίποτα. Θα φύγεις κάποτε και θα καταλάβεις ότι όλα αυτά ουδεμία σημασία έχουν. Στα λέω γιατί τα'χω δει με τα μάτια μου.
don't give a shit about them

φιλιά